24 лютого 2020р. в Первомайському професійному ліцеї традиційно відбувся щорічний конкурс професійної майстерності серед учнів за професією «Кухар», в якому взяли участь представники всіх груп цієї професії.
Конкурс складався з теоретичного та практичного завдань. Практична частина конкурсу включала приготування котлети з котлетної маси та складного гарніру. Теоретичний тур полягав в перевірці професійно-теоретичних знань із предметів: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Гігієна та санітарія виробництва» і складався з виконання вісімнадцяти тестових завдань та двох задач з предмету «Облік, калькуляція та звітність».
Всі учасники виконали завдання на високому рівні. Але вимогливе журі, яке оцінювало виконання практичного завдання за одинадцятьма критеріями, визначило найкращих.
За результатами двох завдань конкурсу третє місце отримала другокурсниця Лейба Марина (майстер в/н Лактіонова О.М.); друге місце присуджене представнику першого курсу Хохлову Єгору (майстер в/н Ходас Ю.В.). Перше місце, з відривом від інших учасникі в три бали, виборола другокурсниця Макарова Єлизавета (майстер в/н Лактіонова О.М.), яка в минулому році посіла третє місце.
Поздоровляємо переможців та учасників конкурсу із здобутими результатами та бажаємо подальших професійних зростань!