22 листопада 2018 року методична комісія педагогічних працівників з підготовки кухарів, кондитерів взяла участь у обласному семінарі для педагогічних працівників професій громадського харчування та торгівлі, легкої промисловості, побутового обслуговування населення ЗП(ПТ)О у формі вебінару на тему «Розвиток професійної майстерності педагога як важлива складова підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників».
Майстер виробничого навчання Єрьоміна Альона Олександрівна виступила на вебінарі з доповіддю на тему «Кейс-технологія як засіб формування професійних і ключових компетентностей учнів на уроках виробничого навчання за професією «Кухар. Кондитер». Альона Олександрівна поділилася досвідом роботи з колегами щодо впровадження кейс-технології на уроці виробничого навчання на тему «Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї».