З метою підвищення професійної майстерності, розвитку творчих здібностей учнів, виявлення, розповсюдження і впровадження в навчальний процес передових прийомів і методів праці в Первомайському професійному ліцеї відбувся конкурс фахової майстерності з професії «Кухар».
В конкурсі взяли участь кращі представники всіх груп, які виконували завдання теоретичного та практичного туру конкурсу.
Теоретичний тур передбачав перевірку професійно-теоретичних знань з предметів: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Устаткування підприємств харчування», «Гігієна та санітарія виробництва», «Охорона праці».
Практичний тур передбачав приготування страви «Ескалоп із свинини зі складним гарніром».
Під час теоретичного та практичного туру всі учасники конкурсу показали достатній рівень фахової майстерності, правильність виконання трудових прийомів, дотримання послідовності технологічного процесу, правильну техніку роботи з інструментом та інвентарем.
За рішенням журі ліцейного етапу конкурсу фахової майстерності третє місце отримала Ганна Сухокобила, другою стала Єлизавета Макарова, а перше місце виборов Сергій Остапчук.